Speciale Aanbiedingen:


Latest News:

 Als u voordelig sigaretten wilt kopen via internet, kan dat veilig in onze webshop. We hebben sigaretten van alle topmerken, zoals Marlboro, en diverse goedkopere merken in voorraad. Wij nodigen u uit om onze website te bekijken en verder te lezen over onze sigarettengroothandel en onze webshop.
 • Tabak bestellen online

  sigaretten vanaf 17.99 EUROs  Goedkoop sigaretten | Tabak bestellen online

  Beste rokers! Bedankt voor het bezoeken van onze online sigaretten winkel.

  Onze goedkope sigaretten winkel voorziet u van een goede variatie wereldberoemde merknaam sigaretten zoals o.a. Marlboro, Camel, Winston, Davidoff, Salem. U wordt voorzien van een eersteklas bezorging, tot aan uw voordeur, voor de laagst mogelijke prijs.

  JA, u bent eindelijk op de juiste pagina belandt om goedkope sigaretten te kopen en dit allemaal ONLINE. U kunt heel simpel de sigaretten naar keuze bestellen en de bezorging plannen zodat het geleverd wordt wanneer het u uitkomt. Tevens ontvangt u een €2 korting op elke sigarettenslof wanneer u een herhaalde bestelling plaatst. U zult niet teleurgesteld zijn als u de prijzen vergelijkt met die in de lokale winkels! KOOP NU!

  Goedkope Sigaretten Webwinkels

   Top-Dutyfree.com
  Rating: 99%
  Top-Dutyfree.com - Goedkope Sigaretten  Beste rokers! Bedankt voor het bezoeken van onze online sigaretten winkel

   
  Reviewed 01/07/2010 15:10:38, by Jack Cool

  De goedkoopste online winkel die sigaretten aan Europese adressen levert, goedkope sigaretten met en zonder filter per post afgeleverd!Onze goedkope sigarettenwinkel voorziet u van een goede variatie wereldberoemde merknaam sigaretten zoals o.a. Marlboro, Camel, Winston, Davidoff, Salem. U wordt voorzien van een eersteklas bezorging, tot aan uw voordeur, voor de laagst mogelijke prijs.
   Goedkope Waterpijpen Shisha
  Rating: 90%
  Goedkope Waterpijpen Shisha  Welkom op de website van de waterpijp specialist van Nederland! U vind hier diverse soorten waterpijpen, shisa's, nargile en diverse accessoires

   
  Reviewed 21/12/2009 16:30:08, by Jack Cool

  Hier vindt u verschillende waterpijpen online te bestelen scherpe prijzen. Als een van de gespecialiseerde Shisha handelaar op internet onderscheiden wij ons om ten alle tijden de beste Oosterse waterpijpen aan te bieden van de beste kwaliteit. Veder leveren wij al onze producten gratis en streven wij ernaar om alle shisha liefhebbers zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
   Online Rummy spellen bij Rummy Royal
  Rating: 85%
  Online Rummy spellen bij Rummy Royal Rummy Royal is de perfecte plek voor spannende online Rummy spellen! Speel het met vrienden, leer hoe het spel te spelen en praat met anderen die uw passie delen voor het spel – kom en voeg u bij de duizenden online spelers. U bent uitgenodigd om het traditionele spel in een van zijn populaire varianten te spelen: Gin, Oklahoma Gin, Rummy500, Rummy 51, Rummy 40 en Rummikub

   
  Reviewed 21/12/2009 16:30:08, by Jack Cool

  Je kunt hier online rummy spelen tegen anderen en op elk gewenst tijdstip zijn er spelers aanwezig. Het is ook mogelijk om met andere spelers te chatten, maar er wordt voornamelijk de engelse taal gebruikt. Er zijn verschillende toernooien waarin je je vaardigheden kunt testen, voor echt geld of voor de fun. Schrijf je nu in en ontvang een eerste stortings bonus van 100% t/m $200! De bonus wordt meteen aan je account gekoppeld
  Goekoop Marlboro, Camel, Winston, Parliament, Philip Morris, More, Davidoff, Kent, Hollywood, L&M, Vogue, Chesterfield, Bond Street, Pierre Cardin, Trussardi, Monte Carlo, Barclay, Elita, Red & White, Dunhill

   

  Kies u merknaam en begin kopen


  Tabak bestellen online - Goedkope sigaretten van alle bekende merken
  (ook Marlboro, Camel, West etc.) online bestellen en laten leveren naar Nederland en Belg

  Vanwege het gunstige belastingklimaat waar de sigaretten vandaan komen, kunt u veel geld besparen. Alle bestellingen worden per post aan huis geleverd. De sigaretten zijn origineel en hebben de kwaliteit die u gewend bent.

  U bent gerechtigd om een bepaalde hoeveelheid sigaretten en tabak online te kopen zolang het voldoet aan de internationale postwetgeving. In de meeste landen, mag u tot 160 sigaretten per keer aanschaffen en belastingvrij invoeren. Als u meer dan 160 sigaretten (8 pakjes) tegelijk besteld zult u elke 8 pakjes apart verpakt ontvangen.

  Alle bekende sigarettenmerken zoals o.a. Marlboro, Camel, Lucky Strike, L&M, Pall Mall, Kent zijn leverbaar. U wordt voorzien van gratis bezorging, voor de laagste prijs.

  U zult geen sigaretten ontvangen die meer dan 30 dagen oud zijn! U zult altijd sigaretten ontvangen met de hoogste versheidkwaliteit. Dit is tevens eenvoudig te controleren, elk pakje sigaretten heeft namelijk een zegel met de houdbaarheidsdatum. Deze zegel is verplicht voor alle sigaretten in het land van inkoop. Koop dus nooit (goedkopere) sigaretten die deze zegel niet heben, de kans is dan groot dat die minstens 180 dagen oud zijn, en daarom ook een oude smaak hebben.

  Alle sigaretten zijn gemaakt van 100% echte Amerikaans of Europese tabak, die minder dan 30 dagen oud is. De sigaretten smaken hetzelfde als degene die u in een lokale winkel zou kopen, maar ze worden wel tot aan uw voordeur bezorgd voor een fractie van de prijs.

  U kunt heel simpel de goedkope sigaretten naar keuze bestellen en laten bezorgen. Winkel even rond en bekijk het assortiment. U zult niemand anders vinden die het kwaliteit en prijsaanbod kan evenaren.

   

  Het bestellen van goedkope sigaretten is alleen toegestaan voor personen van 18 jaar en ouder.

   

  Sigaretten Bestellen


  Home |  Veel gestelde vragen  |  SiteMap |  links


  sigaretten tabak marlboro camel goedkoop koop online Nederland  Luxemburg smokkel prijzen roken goedkoop sigaretten goedkoopste sigaret merk winkel light België